Πώς Να Αυξήσει Το Πάχος Του Πέους Φυσικά

Πώς Να Αυξήσει Το Πάχος Του Πέους Φυσικά

Έτσι, υπάρχει μια μεγάλη διαμάχη γύρω από το πέος άντληση και αν λειτουργεί πραγματικά. Προσωπικά, ξέρω ότι δουλεύει... μπορεί να είναι μια αποτελεσματική μορφή της διεύρυνσης πέος. Ενώ τα αποτελέσματα διαφέρουν μεταξύ των μελετών, η συναίνεση είναι ότι το μέσο πέος είναι περίπου 12.9-15 cm (5.1-5.9) σε μήκος με ένα 95% διάστημα εμπιστοσύνης (10.7 cm, το 19,1 cm) (ή, αντίστοιχα, 4.23, 7.53). Το τυπικό περίμετρο ή περιφέρεια είναι περίπου 12.3 cm (4.
85) όταν βρίσκεται σε πλήρη στύση.

Το μέσο μέγεθος του πέους είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το μέσο μέγεθος (ή, βάλτε έναν άλλο τρόπο, πιο πέη είναι κάτω από το μέσο όρο σε μέγεθος). ΣΗΜΕΊΩΣΗ: η Healthline, δεν είναι πάροχος υγειονομικής περίθαλψης. Δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις για την υγεία ή την ιατρική συμβουλή. Όταν επιλέγετε μια αντλία διεύρυνσης πεών, φροντίστε να επιλέξετε ένα με ένα κύλινδρο που να μην είναι ούτε πολύ μεγάλο ούτε πολύ μικρό. Αν ο κύλινδρος είναι πολύ μεγάλο, το όσχεο θα απορροφήσει κατά τη διάρκεια της άντλησης, και αν ο κύλινδρος είναι πολύ μικρή ότι δεν θα επιτρέψει τη διεύρυνση του πέους, περιορίζοντας έτσι την περίμετρο κέρδη. Ούτε είναι ιδανικό.

Penile χειρουργική επέμβαση έχει διανύσει πολύ δρόμο και έχει κάνει έναν κόσμο καλό για τους άνδρες που πραγματικά το χρειάζονται, σύμφωνα με τον Δρ Κάρεν Μπόυλ, διευθυντής στην Αναπαραγωγική Ιατρική και Χειρουργική στο πανεπιστήμιο Johns Hopkins Hospital στη Βαλτιμόρη. Χειρουργική επέμβαση εκτελείται για άνδρες που γεννήθηκαν με συγγενείς ανωμαλίες, που έχουν υποστεί τραυματισμό ή σοβαρή στυτική δυσλειτουργία. Ενώ δεν υπάρχει κανένα μεγάλο "Boogie Nights" αποκαλύψει στιγμή στην Unhung Hero, Πάτρικ σκέψη ότι καλύτερο. Θα πρέπει να θυμάστε ότι είναι σημαντικό να κάνετε την άσκηση με ένα ημι - όρθια πέος για να αποκτήσουν το μέγιστο όφελος και αν έχετε χάσει το ημι-ανέγερση έχετε να κάνετε τίποτα που μπορείτε να κάνετε για να φέρει τον εαυτό σας πίσω σε εκείνη την κατάσταση. Στα χρόνια από το ζευγάρι του 1995 διαζύγιο Τζον Γουέιν Μπόμπιτ έχει συλληφθεί επτά φορές για αδικήματα, συμπεριλαμβανομένων επίθεση, κλοπή και πλημμέλημα εγχώρια μπαταρία.

L-καρνιτίνη. Η L-καρνιτίνη είναι γνωστό για να βοηθήσει να αυξήσει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, καθώς και την κινητικότητα του σπέρματος. Αυτό μπορεί να βελτιώσει τις πιθανότητές σας να πάρει ο σύντροφός σας είναι έγκυος. Ιστορίες ισχυρίζονται ότι jelq ασκήσεις είχαν περάσει από γενιά σε γενιά, με τον πολιτισμό των αρχαίων Σουδάν Άραβες. Προφανώς, ακόμη και στην αρχαιότητα, Άραβες ήταν πολύ ανησυχούν για το μέγεθος του ανδρισμού - λίγο πολύ με τον ίδιο τρόπο που οι άνδρες ανησυχούν για το σήμερα. Είναι ενδιαφέρον το πως τέτοια πράγματα δεν αλλάζουν με το χρόνο. Τα πλεονεκτήματα: είναι ασφαλές, δεν θα βλάψει την υγεία σας από την προσπάθεια. Είναι φθηνό, πιο πέος διεύρυνση προγράμματα για ένα μικρό πέος κόστος περίπου $50, μία επένδυση χρόνου, χωρίς κρυφές επαναλαμβανόμενα τέλη.
Αυτό είναι λιγότερο από τα μισά λεφτά από ένα μήνα προμήθεια αναποτελεσματική πέος χάπια θα σας κοστίσει.

Η σκηνή είναι μακριά από την κοινή αντίληψη της αναμαλλιασμένος και ντεμοντέ sangomas κουνώντας στον εγκέφαλο και λειτουργεί από το μουντό καλύβες στις αγροτικές backwaters. Πλύνετε το πέος σας με ένα πανί και ζεστό νερό. Αφήστε να στεγνώσει στον αέρα και να επιστρέψετε σε κανονική κατάσταση. Αυτό Τζαμάικας ισχυρό τσάι χρησιμοποιείται για τους πόνους στην πλάτη και άλλους πόνους. Αυτό το τσάι θα σας πέος ψάχνετε σκασμένος με σοβαρές hangtime! Καθαρίζει το αίμα και προωθεί την άριστη ροή του αίματος στο πέος. Ένα από τα πιο καλά φυλαγμένα μυστικά....καλά, όχι πια! Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το τσάι σε κοντά της Καραϊβικής αγορές. Πίνετε αυτό το τσάι τουλάχιστον 30 έως 45 λεπτά πριν από το σεξ. Πριαπισμός προκαλεί ασυνήθιστα επίμονη στύση που δεν σχετίζεται με σεξουαλική διέγερση.
Πριαπισμός τα συμπτώματα μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του πριαπισμού. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι: ισχαιμική και nonischemic πριαπισμός.

Υγρό μαξιλάρια θέρμανσης είναι πολύ δημοφιλείς επιλογές για το πέος ζεστό ups, επειδή δεν κοστίζει πολύ και μπορεί να βρεθεί σχεδόν παντού. Η ακριβής οδηγίες για τη χρήση τείνει να διαφέρουν από τη μία μάρκα στην άλλη, όμως. Θα ήταν ιδιαίτερα σκόπιμο να ακολουθήσει αυτών των φυσικών πέους διεύρυνση ασκήσεις, επειδή είναι πολύ αποτελεσματική στη διατήρηση τόσο ακράτεια και την ανικανότητα στο κόλπο. Επιπλέον, αν ο τελικός στόχος είναι να βελτιωθεί το μέγεθος του πέους σας, αυτές οι ασκήσεις θα είναι το πιο εύκολο να κάνει. Επιπλέον, δεν θα υπάρξει καμία ταλαιπωρία για εσάς, επειδή μπορείτε να το κάνετε ανά πάσα στιγμή και για όσο χρονικό διάστημα ή για όσο χρόνο όσο θα ήθελες. Πλαστικός χειρουργός σας θα σας ενημερώσει από τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσετε πριν από την χειρουργική επέμβαση αύξησης στηθών. Μπορεί να χρειαστεί να αποφύγετε το κάπνισμα, ορισμένες βιταμίνες και φάρμακα, και για φαγητό ή ποτό. Επίσης, ο πλαστικός χειρουργός θα αξιολογήσει τη γενική υγεία σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε σε κίνδυνο για περιττές επιπλοκές κατά την χειρουργική επέμβαση αύξησης στηθών, ή κατά τη διάρκεια της ανάκαμψης από τη χειρουργική επέμβαση.