πώς να μεγεθύνετε το πέος Πώς Να διευρύνει το πέος: Candida Συμπτώματα Σε Άνδρες

xxl ??? ???????? ??? ????? ?? ?? ??????? ??? ?????

Τρόπους για να διευρύνει το πέος σας

Που απαιτούν τη χρήση λέιζερ, οξύ, πώς να μεγεθύνετε το πέος ή χημικές ουσίες, η τελευταία τρέλα στη γεννητικών καλλωπισμού μπορεί να αφήσει τους άνδρες με εγκαύματα, ουλές, τεντωμένο δέρμα , ή το ακριβώς αντίθετο από αυτό που ήθελαν στην πρώτη θέση—ένα πιο σκούρο πέος ή ένα πιτσιλωτό, οι εμπειρογνώμονες προειδοποίησε.

Επιπλέον, επειδή ο προστατικός αδένας παράγει περίπου το ένα τρίτο του σπέρματος που εκκρίνεται κατά τη διάρκεια της εκσπερμάτωσης, σύμφωνα με το PSA Αυξάνεται, η χρόνια προστατίτιδα μπορεί να οδηγήσει σε ανικανότητα. Θα μπορούσε κανείς να χρησιμοποιούν μαγνήτες νεοδυμίου τοποθετημένα σε ένα υγιεινό δαχτυλίδι, όταν γλίστρησε πάνω από το πέος θα στηρίζεται στη βάση της. Το κατασκευασμένο μαγνητική δύναμη μοτίβο θα συμμετάσχουν ένα μικρό συμπλέκτη στο εμφύτευμα που θα διευκολύνουν την καστάνια με βάση την ανέγερση διαδικασία που περιγράφεται στο άρθρο. Όταν οι γυναίκες συμμετέχουν σε ιατρική έρευνα εγγράφου, ότι η έρευνα είναι πιο πιθανό να λαμβάνουν υπόψη τις διαφορές ανάμεσα στον τρόπο που οι άνδρες και οι γυναίκες αντιδρούν σε ασθένειες και θεραπείες, σύμφωνα με μια νέα μελέτη από ερευνητές του Στάνφορντ.

Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν πώς το ανοσοποιητικό μας σύστημα λειτουργεί - και δυσλειτουργίες - χάρη σε μια πρωτοποριακή τεχνολογία που παρακολουθεί τα κύτταρα του ανοσοποιητικού.

Μια άλλη πρότεινε ότι penoscrotal δαχτυλίδια θα μπορούσε να βοηθήσει να αυξήσει το μέγεθος του πέους και να διατηρήσει στύση σε άνδρες που υποφέρουν από άγχος αν συνδυαστεί με PDE5 ανασταλτικός παράγοντας (στυτική δυσλειτουργία των ναρκωτικών). Ωστόσο, οι συγγραφείς θα μπορούσε να βρει μόνο δύο εκθέσεις που περιγράφεται με την αποτελεσματικότητα αυτών των συσκευών. Τραυματισμό του νωτιαίου μυελού μπορεί επίσης να δημιουργήσει προβλήματα κυκλοφορίας και την ανικανότητα του πέους. Η περιφερική νευρική βλάβη που προκύπτει με κάκωση του νωτιαίου μυελού μπορεί να περιορίσει τη λειτουργικότητα του πέους. Boucher τόνισε μικρή είναι η επιστημονική έρευνα για τη χρήση των λέιζερ και χημικές ουσίες για το πέος-που λευκαίνει, και όχι τεχνικές λεύκανσης ή τα προϊόντα που έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά για χρήση στην ευαίσθητη περιοχή.

Είναι μια δυνητικά μεγάλη αγορά, και ένας από τους λόγους για τους Boston Scientific υποστηρίζει αυτή την έρευνα.

Σαν δευτερεύουσα σημείωση, πάντα θεωρούσα ότι το επόμενο βήμα στην εμφυτεύματα πέους θα ήταν ανάλογο της Reebok είναι στα παπούτσια αντλιών, χρησιμοποιώντας το όσχεο με την αντλία. Η μεγαλύτερη ανησυχία υπάρχει, φυσικά, είναι ότι ορισμένες γυναίκες μπορεί να θεωρούν ότι μια αντλία ποδιών. Δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να δείχνουν ότι η επιμήκυνση του πέους ασκήσεις εργασίας. Παρά το γεγονός αυτό, είναι πολύ ελκυστική για τους ασθενείς που τους αρέσει η ιδέα της μη-επεμβατική, χαμηλού κόστους μέθοδο της διεύρυνσης πέος και είναι ευρέως συζητηθεί στο διαδίκτυο.

Των γεννητικών οργάνων λεύκανση δεν περιλαμβάνονται μεταξύ των δεδομένων, αλλά και τον κλάδο οι ειδικοί λένε ότι η ζήτηση είναι αυξανόμενη. Μια νέα μελέτη σε ασθενείς που υποβάλλονται σε μεταμοσχεύσεις κερατοειδούς δείχνει ότι μικρές διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών μπορεί να οδηγήσει σε φτωχότερες αποτελέσματα για μια γυναίκα που έχει λάβει κερατοειδούς από ένα αρσενικό δότη. Συνολικά 72 άνδρες χρησιμοποιούνται οι επεκτάσεις του πέους. Έξι ανέφεραν μικρά προβλήματα, με τρεις αντιμετωπίζουν μώλωπες και κάθε αναφορά προσωρινό αποχρωματισμό, τον πόνο και την φαγούρα. Μια ανακάλυψη σχετικά με το πώς τα ανθρώπινα κύτταρα είναι "ενεργοποιείται" για να υποβληθούν σε μια φλεγμονώδης τύπος κυτταρικού θανάτου, που θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις για τη θεραπεία του καρκίνου, εγκεφαλικού επεισοδίου και τραυματισμό των ιστών, και διαταραχές του ανοσοποιητικού. Αλλά η αγωγή για την επίτευξη αυτών των κερδών ήταν επίπονη: έξι ώρες καθημερινά έλξης πάνω από τέσσερις μήνες, στην πρώτη περίπτωση, και τέσσερις ώρες κάθε μέρα για πάνω από έξι μήνες στο δεύτερο. Ακούγεται φασαρία αλλά υποθέτω steampunks θα το λατρέψουν. Ίσως θα μπορούσε να δώσει από ατμούς.

Μετά από χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του προστάτη, μερικοί άνδρες εμπειρία του εντέρου ακράτεια. Αυτή η κατάσταση συνεπάγεται την έλλειψη ελέγχου των κινήσεων του εντέρου. Τα συμπτώματα της ακράτειας εντέρου περιλαμβάνουν ακούσιες κινήσεις του εντέρου, σκαμνί διαρροή και φυσικού αερίου, σύμφωνα με MedlinePlus. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης έχει ολοκληρωθεί η πρώτη επιτυχημένη δοκιμή του robot-assisted αμφιβληστροειδούς χειρουργική επέμβαση. Μία μελέτη ανέφεραν κατά μέσο όρο αύξηση της τάξης του 1,8 εκατοστά (0.7 ίντσες), ενώ ένα άλλο μετράται ένα επιπλέον 2.

3 εκατοστά (0.9 ίντσες) σε μια χαλαρή κατάσταση, και 1,7 εκατοστά (0.67 ίντσες) όταν βρίσκεται σε στύση. Κάποια επιδόματα, πρόσθεσε, πρέπει να γίνει για το ύψος και το δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ), ο οποίος μετρά την απόκλιση από τα βέλτιστα επίπεδα σωματικού λίπους. Μια νέα μελέτη δείχνει ότι η χειρουργική θεραπεία μπορεί να είναι αποτελεσματική για τη θεραπεία της νόσου του Peyronie, μια διαταραχή που οδηγεί σε ίνωση και μείωση του μήκους του πέους.

Πέος διεύρυνση χειρουργική επέμβαση ή άσκηση;

Μια μικρή παρενέργεια που συνδέονται με την αφαίρεση του προστάτη περιλαμβάνει το μήκος του πέους. Σύμφωνα με την Αμερικανική αντικαρκινική εταιρεία, περίπου το 20 τοις εκατό των ανδρών που έχουν τους προστάτη αφαιρεθεί, έκθεση 15% ή μεγαλύτερη μείωση στο μήκος του πέους. Προσωπικά, νομίζω ότι jackscrew μηχανισμό, με ένα εξωτερικά εφαρμοσμένο στάτη για την εσωτερική ρότορα ρύθμιση μπορεί να είναι περισσότερο ελπιδοφόρα. Πέος διεύρυνση, εν τω μεταξύ, μειώθηκε κατά 28% το 2016, σύμφωνα με το ISAPS, πιθανό να οφείλεται στην αύξηση των νέων, λιγότερο επεμβατική booster τεχνικές.

Αλλά η αποκατάσταση της στυτικής λειτουργίας στους άνδρες που έχουν χάσει οφείλεται σε καρκίνο ή άλλη ζημία είναι αποδυτηρίων αστείο. Οι ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε ριζική προστατεκτομή έχουν συχνά μεγάλο βαθμό μη ρεαλιστικές προσδοκίες όσον αφορά την μετεγχειρητική σεξουαλική λειτουργία, η νέα έρευνα δείχνει. Ακόμα και οι μέθοδοι που έδειξε κάποια αύξηση στο μήκος δεν είχε ως αποτέλεσμα μια αύξηση στο πάχος, σημείωσε. Μεταξύ των μη-επεμβατικών μεθόδων, εξετάζονται σε 109 άτομα, τα λεγόμενα του πέους διαλυτικά που εκτείνονται από τον φαλλό μέσω έλξης έδειξαν να είναι πιο αποτελεσματική. Οι περισσότεροι άνδρες που λαμβάνουν πεϊκών προθέσεων είναι πολύ ικανοποιημένοι με τα εμφυτεύματα, αναφέροντας ότι η παρέμβαση είναι μια έγκυρη θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία. Η ζήτηση για την καλλυντική χειρουργική επέμβαση είναι δείχνει κανένα σημάδι υποχώρησης, με μια έκρηξη στην Ασία, όπως και οι διαδικασίες να γίνουν πιο προσιτή και λιγότερο ταμπού, οι εμπειρογνώμονες είπε. Είναι φυσιολογικό για τους στρατιώτες για να είναι πιο σκοτεινά χρωματισμένα από το υπόλοιπο δέρμα, είπε Boucher.

Μια νέα μελέτη σε περισσότερες από 19.000 γόνατο εξάρθρωση περιπτώσεις στις ΗΠΑ μεταξύ των ετών 2000 και 2012 παρέχει μια οδυνηρή ένδειξη για το πόσο του έθνους επιδημία της παχυσαρκίας αλλάζει τον κίνδυνο, τη σοβαρότητα και το κόστος από μια τραυματική βλάβη. Le λύση είναι ενεργοποιείται με τη θερμότητα σκελετό από nitinol, ένα μέταλλο γνωστό για τις οι σουπερ-ελαστικές ιδιότητες και είναι ήδη σε χρήση σε ιατρικές συσκευές που χρησιμοποιούνται για ενδαγγειακή χειρουργική επέμβαση. Μια ιταλική ανασκόπηση που δημοσιεύθηκε στο τεύχος απριλίου της ουρολογίας εφημερίδα BJUI διαπίστωσε ότι πέους διαλυτικά είναι πιο επιτυχής από ό, τεχνικές όπως τις κενές συσκευές, ασκήσεις και ενέσεις botox και ψυχολογική ικανοποίηση, είναι συχνά εξίσου σημαντική με την σωματική αλλαγές.


Νωρίτερα αυτό το μήνα, Μπανγκόκ κλινική 100 άνδρες ένα μήνα έκαναν χρήση το πέος που λευκαίνει την υπηρεσία μόλις έξι μήνες μετά άρχισε να προσφέρει την διαδικασία. Ο μέσος όρος ηλικίας των ανδρών που περιλαμβάνονται στις μελέτες που κυμαίνονταν από 24 έως 56 και το μέσο follow-up κυμαίνονταν από τρία έως 16 μήνες.

Η βιταμίνη Ε έχει συνδεθεί από καιρό με την αύξηση της σεξουαλικής επίδοσης, εν μέρει, επειδή σχετίζεται με την παραγωγή ορμονών, όπως η τεστοστερόνη, σύμφωνα με , και επειδή η βιταμίνη Ε είναι απαραίτητη για την καλή κυκλοφορία του αίματος και την υγεία των μυών. Η παρουσία των αντισωμάτων σε ασθενείς μπορεί να προτείνει έναν υψηλότερο κίνδυνο απόρριψης μοσχεύματος σε πολλούς τύπους οργάνων, συμπεριλαμβανομένων των νεφρών, του ήπατος, της καρδιάς και των πνευμόνων, σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο PLOS Medicine. Σύμφωνα με τα παγκόσμια στατιστικά στοιχεία του Διεθνούς εταιρείας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ISAPS), Ταϊλάνδη κατατάσσεται 21st από την άποψη του αριθμού των καλλυντικών διαδικασιών που εκτελούνται στο 2016.

Σε περίπτωση που μια υπερανάπτυξη της ζύμης, υποτροπιάζουσες μυκητιασικές λοιμώξεις, όπως το πόδι του αθλητή και jock φαγούρα μπορεί να προκύψει. Οι δύο αυτές περιοχές του σώματος, ειδικά στους άνδρες, είναι παράδεισος για τους μύκητες να αναπτυχθούν, επειδή είναι ζεστό και υγρό και παρέχει ένα τέλειο περιβάλλον. Να πάρει τα παιδιά να σχεδιάσουν φυλλάδια ενημέρωσης των ασθενών μπορεί να βελτιώσει την ασθενή κατανόηση πριν την επέμβαση, βρίσκει ένα άρθρο στο Χριστουγεννιάτικο τεύχος του BMJ.

Ένα Candida μαγιά λοίμωξη μπορεί να συμβεί στο δέρμα του πέους. Πιο συχνά, αυτό το είδος της λοίμωξης είναι να περάσει στον άνθρωπο μέσα από το σεξ με ένα σύντροφο με Candida μαγιά λοίμωξη στον κόλπο. Η λοίμωξη μπορεί να προκαλέσει πόνο, ερυθρότητα, φαγούρα και πρήξιμο που, αν αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να προκαλέσει την ουρήθρα για να γίνει στενόχωρα. Αυτό μπορεί να εμποδίσει τη ροή του σπέρματος, που οδηγεί σε ανικανότητα, η οποία είναι η ανικανότητα να επιτύχει και να διατηρήσει μια στύση.

Προστάτη αφαίρεση μπορεί να προκαλέσει στένωση της ουρήθρας. Αυτή η κατάσταση εμφανίζεται όταν η ουρήθρα στενεύει σε μια μη φυσιολογική θέση. Η ουρήθρα είναι ο σωληνοειδής δομή που μεταφέρει τα ούρα από την ουροδόχο κύστη έξω από το σώμα. Στένωση ουρήθρας μπορεί να οδηγήσει σε ουρική δυσκολίες, όπως αιματηρά ή σκουρόχρωμα ούρα, επώδυνη ούρηση, την επείγουσα ή συχνή ούρηση ή την ροή των ούρων ψεκασμό, σύμφωνα με MedlinePlus.