Πώς Να Πάρετε Ένα Μεγαλύτερο Πέος Μέγεθος Του Κεφαλιού

??? ???????? ??? ????? xxl ???? ?????????


Πεϊκή διαλυτικά είναι η προτιμώμενη μέθοδος για τη διεύρυνση για πολλούς άνδρες και εμπειρογνώμονες. Μάθετε περισσότερα για την επιστήμη, τα αποτελέσματα και την ασφάλεια του πέους συσκευές έλξης. Μια άλλη πρότεινε ότι penoscrotal δαχτυλίδια θα μπορούσε να βοηθήσει να αυξήσει το μέγεθος του πέους και να διατηρήσει στύση σε άνδρες που υποφέρουν από άγχος αν συνδυαστεί με PDE5 ανασταλτικός παράγοντας (στυτική δυσλειτουργία των ναρκωτικών). Η μέση χαλαρό πέος ήταν 3.58 ίντσες μακρύ (περίπου 9 εκατ.) και το πλάτος 3.66 ίντσες στην περιφέρεια, ενώ το μέσο πέος σε στύση ήταν 5.16 ίντσες μακρύ (περίπου 13 cm) και 4.59 ίντσες στην περιφέρεια (περίπου 11,7 εκατ.), σύμφωνα με τα αποτελέσματα online 2 Μαρτίου στο BJU International. Τεντωμένο χαλαρό μήκος του ήταν συχνά πολύ παρόμοια με όρθια μήκος, οι συγγραφείς διαπίστωσαν, η οποία μπορεί να είναι καλή είδηση για τους άνδρες και τους γιατρούς από την κλινική μετρήσεις από το πέος σε στύση μπορεί να μην είναι απαραίτητο. Είμαι, επίσης, το Μαύρο και το "λέξη" είναι όλα Μαύρο άνδρες έχουν ένα μεγάλο φαλλό. Δεν είναι σίγουρος πού ήμουν όταν τους έδωσε έξω, προφανώς παραλείπονται νηπιαγωγείο εκείνη την ημέρα.

Ακόμα και άνδρες με κανονικό μέγεθος μπορεί να καθησυχάσει τις ανασφάλειες και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση με την αύξηση του μεγέθους τους. Όπως αυτοπεποίθηση άνδρες αναμένεται να έχουν καλύτερες ευκαιρίες σταδιοδρομίας και καλύτερο τύχη στην εύρεση ρομαντικό εταίρους, αυξήσεων πεών μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για πολλούς άνδρες που αισθάνονται άνετα, αλλά σε ένα τέλμα. Μερικές από αυτές τις τεχνικές ακούγεται υπερβολικά επικίνδυνο, το βάρος, η άσκηση είναι κάτι που δεν θα περάσει εντελώς. Jelqing και kegel ασκήσεις είναι ό, τι πάω να δοκιμάσω. Τα υπόλοιπα απλά δεν μου άρεσε και τόσο με οποιοδήποτε τρόπο. Ούτε τους γιατρούς να διαγνώσουν κατάσταση, χρησιμοποιώντας μια μόνο μέτρηση, επειδή τα αποτελέσματα ποικίλουν και τα επίπεδα της τεστοστερόνης τείνουν να παρουσιάζουν διακυμάνσεις καθ ' όλη την ημέρα. Τα υψηλότερα επίπεδα της τεστοστερόνης είναι συνήθως το πρωί. Mulondo ανδρισμό Διεύρυνση σκόνη έχει χρησιμοποιηθεί από τους άνδρες σε όλο τον κόσμο, αυτό είναι το ένα από τα Αρσενικά διεύρυνση συμπληρώματα διατροφής που έχει αποδειχθεί από τους πιο επιστήμονας και είναι γνωστό για να διευρύνει το πέος σας με ασφάλεια, γρήγορα και πάνω από όλα να σας δώσει μόνιμα αποτελέσματα.

Οι άνθρωποι μπορεί να έχουν περισσότερα από ένα σκουλήκι. Δεν υπάρχει διαθέσιμη θεραπεία ή εμβόλιο. Αντ ' αυτού, το σκουλήκι απομακρύνεται σιγά-σιγά από το τύλιγμα γύρω από ένα μικρό ραβδί μετά προκύπτει: αυτό μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες.

Θα είστε σε θέση να πάει στο σπίτι αμέσως μετά τη χειρουργική επέμβαση για να συνεχίσει την ανάρρωσή σας. Το πέος σας θα έχουν ένα ελαφρύ επίδεσμο. Υπάρχουν πλέον επιλογές για να ενισχύσει το μέγεθος του στήθους χωρίς χειρουργική επέμβαση. Μερικές γυναίκες επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν στήθος-ενίσχυση σουτιέν, ενώ άλλοι παίρνουν μια πιο φυσική προσέγγιση. Να παίρνετε τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα μπορεί να βοηθήσει να αυξήσει το μέγεθος του στήθους και δεν θα κοστίσει σχεδόν όσο αυξητική στήθους. Συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες για την ενίσχυση του μαστού δεν έχουν αποδειχθεί επιστημονικά για να λειτουργήσει, αλλά κάποιες γυναίκες ισχυρίζονται ότι έχουν επιτύχει μεγαλύτερα στήθη μέσα από συμπληρώματα βιταμινών. Συμβουλευτείτε ένα γιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε νέο βιταμίνη ή συμπλήρωμα σχήμα.

Ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε ένα μεγαλύτερο πέος είναι να πάει το φυσικό. Υπάρχουν αρκετές ασκήσεις που μπορεί να κάνει για να αυξήσει το μέγεθος του πέους του. Αυτές οι ασκήσεις έχουν αποδειχθεί ασφαλή και αποτελεσματικά. Το μεγάλο πράγμα για αυτό είναι ότι έρχεται δωρεάν. Δεν χρειάζεται να περάσετε τίποτα, εκτός από ένα καλό λιπαντικό παράγοντα. Επιτρέψτε μου να μοιραστώ με εσάς την πιο αποτελεσματική και δημοφιλή ασκήσεις που θα εγγυάται τα αποτελέσματα σε λιγότερο από δύο μήνες. Σημειώστε, όμως, ότι για κάθε άσκηση, θα πρέπει να ξεκινήσετε με, είτε με ένα ζεστό μπάνιο ή βάζοντας ζεστό πετσέτα πάνω από το πέος περιοχή για δέκα λεπτά. ΠΛΕΥΡΆ 2: Ταυτόχρονα λαβή πέους σας για μια ίντσα κάτω από τη βάλανο και επίσης τραβήξτε κατ ' ευθείαν επάνω.


Ενώ θα είστε σε θέση να σηκωθεί και να περπατήσει γύρω από το σπίτι την ίδια ημέρα με χειρουργική επέμβαση, θα πρέπει να περιμένετε να το πάρετε εύκολο για τις πρώτες μέρες.

Κρατήστε την πετσέτα τυλιγμένη γύρω από τον ανδρισμό σας για περίπου 2 λεπτά πριν από την αφαίρεση και την ενυδάτωση του πίσω στο ζεστό νερό και τυλίγοντας το γύρω από τον ανδρισμό σας πάνω από όλα και πάλι. Κάνετε το ίδιο πράγμα για άλλα 2 λεπτά. Περίπου 1,4 εκατομμύρια συνταγές για AndroGel και 370,000 συνταγές για το Testim ήταν γεμάτη από τις ΗΠΑ φαρμακεία το 2007, σύμφωνα με στοιχεία που παρατίθενται από το FDA. Το επόμενο βήμα είναι να φορέσει το δαχτυλίδι αφρού. Πρέπει να γλίστρησε πάνω από το κεφάλι του πέους στην κορυφή του άξονα. Η ρύθμιση μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα. Η ιδέα δεν είναι να βλάψει το πέος και να το κάνει όσο πιο άνετη γίνεται. Μετά από δύο έως τρεις εβδομάδες από την έναρξη των ασκήσεων, θα παρατηρήσετε μια αύξηση στο μέγεθος του πέους και αύξηση του κατάσταση χαλάρωσης. 2 ίντσες (5 εκ.) σε σύγκριση με μία ίντσα στο καθεστώς της στύσης και όταν το πέος διεύρυνση των ασκήσεων, θα παρατηρήσετε μια πραγματική αλλαγή στο μέγεθος του πέους μετά από 6 μήνες.